Home - Leden - NAM B.V.

NAM B.V.

Schepersmaat 2
Postbus 28000
9400 HH Assen

T: 0592-369 111

NAM B.V.

NAM is een innovatief bedrijf dat energie levert aan de samenleving en de industrie. Dat doen we door het opsporen, ontwikkelen en produceren van olie en gas in de Nederlandse ondergrond. Het is ons streven om dit zo veilig en efficiënt mogelijk te doen, zonder schade voor mens en milieu. Tijdens de energietransitie willen we onderdeel zijn van de oplossing. Als we een betrouwbaar energiesysteem willen behouden, denken wij dat innovatie en aardgas nodig zijn voor de uitdagingen op het gebied van klimaat/samenleving (CO2).

NAM, bron van energie

Nederland heeft energie nodig, vandaag en in de toekomst. Nederlands aardgas is cruciaal in de energiemix en in de transitie naar duurzame energie. Als grootste producent van aardgas speelt NAM daarom een belangrijke rol in de energietransitie. NAM zoekt naar, vindt en produceert gas en olie uit de Nederlandse bodem. Wij gebruiken hiervoor de nieuwste inzichten en delen onze kennis met de buitenwereld.

Wij erkennen dat onze activiteiten voor overlast kunnen zorgen. In overleg met onze omgeving proberen wij die overlast zoveel mogelijk te beperken en lokale partijen te laten profiteren van NAM’s aanwezigheid

 

Leden van NAM B.V.

Deze collega's zijn lid van de KVGN

Ante Frens
NAM B.V.

Manager and leader in oil and gas business. Experienced Field Development Manager: Integrated, Complex Lees verder

Mark Visscher
NAM B.V.

Country Commercial Lead NL & GE at Shell Upstream International