Home - Leden - Jeanet van Dellen

Jeanet van Dellen
Nederlandse Gasunie N.V.

Account Executive International Business en Secretaris International Gas Union (IGU) Strategy Committee

Meer en meer is aardgas een onderdeel van een geïntegreerde energiemarkt qua energiedragers maar ook in internationaal perspectief. Dit maakt het momenteel tot een uiterst boeiend werkveld waarbij kansen niet alleen nationaal liggen maar ook buiten onze landsgrenzen. De rol van aardgas in de energiemix nu en in de toekomst is in verschillende landen zeer divers en geeft nieuwe kansen en veel dynamiek. Door de betrokkenheid van Gasunie binnen de IGU is de internationale samenwerking en kennisuitwisseling ook daar geborgd. Een bijzonder leuke mix van taken en uitdagingen!

Gasunie is een leidende Europese gasinfrastructuuronderneming. We dienen het publiek belang, bieden onze klanten geïntegreerde transport- en infrastructuurdiensten en houden ons aan de hoogste veiligheids- en business-standaarden. Om waarde te kunnen creëren, op korte en lange termijn, voor onze aandeelhouder(s), andere stakeholders en onze omgeving kijken we verder dan alleen Nederland voor Business opportunities.

Via Gasunie Engineering B.V., een honderd procent dochter van N.V. Nederlandse Gasunie kunnen andere bedrijven en organisaties een beroep doen op de kennis en ervaring die in ruim 50 jaar is opgebouwd. We bieden diensten aan op het gebied van consultancy, aanleg en beheer van ondergrondse (gas)transportsystemen.

 

 

Nederlandse Gasunie N.V.

Concourslaan 17
Postbus 19
9700 MA Groningen

T: 050- 521 91 11
E: communicatie@gasunie.nl
W: www.gasunie.nl

Lees verder