Home - Leden - Jeanet van Dellen

Jeanet van Dellen
Energy Delta Institute

Managing Director Energy Delta Institute en MT lid van New Energy Coalition

Meer en meer is aardgas een onderdeel van een geïntegreerde energiemarkt qua energiedragers maar ook in internationaal perspectief. De rol van aardgas in de energiemix nu en in de toekomst is in verschillende landen zeer divers en geeft nieuwe kansen en veel dynamiek. Door deze dynamiek en diversiteit is de marktvraag van trainingen divers en zijn er steeds meer maatwerkoplossingen nodig afhankelijk van de doelgroep. Door de betrokkenheid van Energy Delta Institute binnen de IGU is de internationale samenwerking en kennisuitwisseling ook daar geborgd. Een bijzonder leuke mix van taken en uitdagingen!

Energy Delta Institute
Energy Delta Institute (EDI) is een internationale energy business school met stevige wortels in de gasindustrie. Onze missie is het bijeenbrengen van de allerbeste internationale kennis en business skills om energieprofessionals te inspireren en op te leiden tot de leiders van een duurzame toekomst.
De energiesector waardeert EDI als een platform waar partners en deelnemers energiekennis kunnen uitwisselen en hun netwerk kunnen uitbouwen. We bieden een divers aanbod van trainingen en (netwerk) activiteiten om professionals uit te rusten voor de uitdagingen welke ze in het huidige dynamisch energielandschap tegenkomen. Dit veranderende energielandschap dwingt bedrijven tot innovatie om concurrerend te blijven. Met het groeiend tekort aan gekwalificeerd personeel dat de energiesector ervaart is er maar één keuze; investeren in kennis.
EDI is in 2002 opgericht door N.V. Nederlandse Gasunie, GasTerra B.V., PJSC Gazprom en de Universiteit Groningen, waarbij later Enagás en Shell zich als partners hebben aangesloten. Sinds eind 2017 is EDI onderdeel van New Energy Coalition.
www.energydelta.org

New Energy Coalition
New Energy Coalition is een kennis- en netwerkorganisatie die de wereld duurzamer wil maken door de energietransitie te helpen versnellen. In deze transitie moeten bedrijven, (kennis-) instellingen en overheden samen innoveren om doorbraken te bereiken in technologie en kennis, in economische en maatschappelijke toepassingen én in het denken en doen van mensen. Als katalysator stimuleert New Energy Coalition innovatie
en educatie door kennis, beleid en ondernemerschap bij elkaar te brengen. Eind 2017 hebben Energy Valley, Energy Academy Europe en Energy Delta Institute hun krachten gebundeld om samen verder te gaan als New Energy Coalition.
www.newenergycoalition.org

 

 

Energy Delta Institute

Nijenborgh 6
9747 AG Groningen

T: 088 1166800
E: info@energydelta.nl

Lees verder